Tomašević: Bandić se neće sam maknuti s pozicije, maknut će ga građani na izborima

Tomašević: Bandić se neće sam maknuti s pozicije, maknut će ga građani na izborima
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

SABORSKI zastupnik Tomislav Tomašević iz platforme Možemo!, komentirao je reakciju gradskih vlasti na poplavu koja je u petak zatekla Zagreb. 

Rekao je kako će u vezi situacije tražiti izvješće. 

"Gradonačelnik je politički odgovoran, ali zanimaju nas Vodoopskrba i odvodnja. Vidjet ćemo tko je zakazao", rekao je Tomašević za N1

Što se tiče provaljivanja građana u objekt Hrvatskih voda na Trnju, kaže da oni nisu krivi. 

"Ne treba ih kažnjavati, jer se Hrvatske vode i Vodoopskrba i odvodnja spore tko je odgovoran. Ako oni ne znaju, nije ni čudno što su ljudi na koncu provalili", rekao je Tomašević.

"Bandić se neće sam maknuti"

Kada je riječ o prevenciji poplava kakve su se u petak dogodile u Zagrebu, Tomašević kaže da je kratkoročno rješenje da osobe koje su zaposlene na određenim pozicijama i budu na svom mjestu kada se događaju ovakva snažna nevremena. "Trošimo novce na nebitne projekte poput fontana, a infrastruktura je zastarjela i neadekvatna za izazove 21. stoljeća poput klimatske promjene", ističe saborski zastupnik za Novu TV.

Zaključio je kako Bandić neće sam otići sa svoje pozicije.

"Neće se on sam maknuti, nego će ga maknuti građani na izborima. S obzirom na to kako je reagirao nakon potresa i poplave vidi se nedostatak empatije i bježanje od političke odgovornosti", zaključio je Tomašević. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara