Tonči Tadić u dubrovniku predstavio izborni program HSP-a

POTPREDSJEDNIK Hrvatske stranke prava (HSP) Tonči Tadić te nositeljica i prva na listi u X. izbornoj jedinici Ruža Tomašić rekli su danas u Dubrovniku da će HSP, prema svim istraživanjima, osvojiti na predstojećim izborima između 8 i 12 posto glasova hrvatskih birača.

Govoreći o programskim odrednicama HSP-a, Tadić je rekao da će njegova stranka, ako bude sudjelovala u vlasti, zahtijevati zakonske izmjene kada su u pitanju kriminalne radnje te je ocijenio da je 70 posto slučajeva nepravilnosti i pljačke u privatizaciji, zbog loše zakonske regulative, zastarjelo.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razvojni program, kao jedan od preduvjeta u privatizacijskom postupku, u 44 posto slučajeva nije ostvaren, a broj zaposlenih u privatiziranim tvrtkama smanjio se za 60 posto", ustvrdio je Tadić dodajući kako će HSP tražiti da se ubuduće nijedna tvrtka ne privatizira dok ne ispune sve preuzete obveze.

Po riječima Ruže Tomašić, HSP će, ako dođe na vlast, dati odgovore na pitanje gdje je nestalo 100 milijuna eura iz Riječke banke, tko je kriv za stečaj brodogradilišta "Viktor Lenac" te će zatražiti reviziju privatizacije poznatog dubrovačkog hotela Excelsior i ispitati sve okolnosti u slučaju prodaje Dubrovačke banke.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara