Treća sreća ide na novi natječaj za GSM i UMTS koncesiju

HRVATSKO-ŠVEDSKI konzorcij Treća sreća prijavit će se na novi natječaj za trećeg mobilnog operatera, jer se, kako navodi u priopćenju, nazire realnu opasnost da se na novi natječaj ne prijavi nitko drugi.

"Konzorcij ide na novi natječaj s još boljom ponudom, u kojoj je, među ostalim, do detalja razjašnjen tehnički plan i plan izgradnje sustava, doprinos hrvatskom nacionalnom gospodarstvu, promocija hrvatskog turizma, marketinški plan, broj i vrsta zaposlenih, suradnja sa znanstvenim institucijama, sveučilištima" - stoji u priopćenju konzorcija.

 Kako im je Vijeće za telekomunikacije na prošlom natječaju zamjerilo što se nisu prijavili za kombiniranu koncesiju, a zbog čega su izgubili 100 bodova, konzorcij predvođen švedskim operaterom Tele2 na novom natječaju natjecat će se za GSM / DCS 1800 i UMTS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz dosadašnjih reakcija Vlade i Agencije zaključili su da "drukčija ponuda zbog proračunskih razloga nema previše šansi".

Što se tiče financijskog plana ponude, konzorcij smatra da nema što promijeniti jer su mišljenja da je i u prvoj ponudi svaka stavka tog dijela ponude zaslužila maksimalan broj bodova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara