Tri muškarca u Gospiću silovala 50-godišnjaka

Tri muškarca u Gospiću silovala 50-godišnjaka

GOSPIĆ ponovo potresa afera. No, ovaj put ne radi se o Josi Mraoviću i američkoj košarkašici, već o trojici muškaraca s homoseksualnim sklonostima, koji su silovali 50-godišnjaka

Stravičan zločin dogodio se nakon zabave u jednom stanu u Gospiću, nakon čega je žrtva silovanja zatražila liječničku pomoć u gospićkoj bolnici. Isto je potvrdila i ravnateljica gospićkog Doma zdravlja, uz riječi da je Gospićanin zbog prirode ozljeda hitno iz ambulante prevezen u bolnicu u Zagreb.

"Muškarac je pomoć potražio 5. siječnja, nakon čega je prebačen u Zagreb. Riječ je o rektalnim ozljedama sa sumnjom na silovanje, zbog čega je gospićkoj PU iz medicinske ustanove automatski proslijeđena crvena prijava." - dodala je ravnateljica Doma zdravlja Gospić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Željko Jurković, načelnik PU ličko-senjske tvrdi kako u policiji još uvijek nisu zaprimili nikakvu prijavu.

"Mi na temelju bolničke crvene prijave istražujemo ima li elemenata kaznenog djela ili prekršaja, no takva prijava kod nas nije stigla. No, to ne znači da neće stići, ali zasada nemamo na osnovi čega postupati, mada su gradske glasine stigle i do nas." - kazao je Jurković.

Građani Gospića, naime, danima prepričavaju gnjusan žločin koji su počinila trojica muškaraca,  od kojih je jedan navodno visoki službenik državne institucije u Gospiću, a jedan od preostale dvojice javnosti je poznat po homoseksualnim sklonostima.

Žrtva još uvijek ništa nije prijavila policiji, i to iz razloga da zaštiti sebe i svoju obitelj. Građane Gopića nimalo ne čudi takva njegova odluka, jer je policijski glasnogovornik u slučaju Jose Mraovića objavio puno ime i prezime američke košarkašice, zbog čega je naknadno i smijenjen. No, nepovjerenje prema gospićkom pravosudnom i policijskom sustavu teško da može tek tako nestati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara