Tučnjava tinejdžerki iz Čepina, 15-godišnjakinju teško ozlijedila razbijenom bocom

U NOĆI sa subote na nedjelje u Vrbaskoj ulici u Osijeku došlo je do tučnjave između triju maloljetnica od kojih je jedna teško ozlijeđena. Svađa, tučnjava i obračun razbijenom bocom epilog su sukoba koji ne pamte ni stariji Osječani.

Incident koji je otpočeo oko 23 sata, je nakon izbijanja svađe između jedne 16-godišnje i jedne 15-godišnje djevojke, ubrzo prerastao u fizički obračun u kojem je mlađa djevojka starijoj "odvalila" šamar.

Vrela krv je 16-godišnjakinju natjerala na potezanje razbijane boce kojom je 15-godišnjakinju udarila po tetivi lijeve ruke pri čemu ju je teško ozlijedila. U sukob se umiješala i treća maloljetnica, 16-godišnjakinja, koja je lakše ozlijeđena.

MUP je priopćio da je jedna maloljetnica ( 1991.) grlićem razbijene boce nanijela ubodnu ranu i više reznih rana drugoj maloljetnici( 1992.), teško je ozlijedivši.

Rezne je rane tom prilikom zadala i drugim dvjema maloljetnicama, koje su sudjelovale u tučnjavi, lakše ih ozlijedivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Osijek.

Policija je protiv 16-godišnjakinje najavila kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozlijede. Protiv 15-godišnjakinje će biti podnesena kaznena prijava zbog nanošenja tjelesne ozlijede.

Sve tri maloljetnice policija će prekršajno prijaviti i zbog remećenja javnog reda i mira, doznaje se iz osječke policije.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara