U Brčkom 29-godišnja Hrvatica ubijena hicima u trbuh i čelo

HRVATICA Mara Mrkonjić, 29-godišnjakinja iz mjesta Dubrave kod Brčkog, u Bosanskoj Posavini u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, ubijena je hicima iz pištolja i bačena u kukuruzište pokraj lokalne ceste Dubrave-Bubanj, u zaseoku Mrkonjići, prenosi Pincom.info.

Nesretna Mara, koja je inače bila tiha i mirna djevojka, a radila je kao službenica u Elektrodistribuciji u Brčkom, pogođena je u trbuh i u čelo. Ubijena je oko pet sati poslijepodne kada se vraćala kući s posla, svega oko 500 metara od kuće.

Maru Mrkonjić je pronašao susjed koji je pokraj puta pronašao ženske cipele i torbicu, a zatim je primijetio i lokvu krvi. "Izašao sam iz vozila i u prvi tren pomislio kako je netko autom udario pješaka i pobjegao s mjesta nesreće, ali ubrzo sam spazio dvije čahure i krvav trag koji vodi prema šumi", rekao je Petar Tulumović.

Navečer je priveden 38-godišnji M.D. iz sela Srednja Špionica kod Srebrenika, nastavnik u osnovnoj školi. S njim je Mara, prema pisanju medija, već deset godina bila u vezi. U policiji je zadržan do jutra, a nakon toga je pušten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama policija je privela i njegovu braću, 41-godišnjeg J.D. i 44-godišnjeg N.D., koji su također pušteni.

Policija je blokirala područje, a istraga je u tijeku.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara