U Bruxellesu predstavljen novi broj Diplomatic Newsa

U PONEDJELJAK je u Bruxellesu, u dvorcu Chateau de Saine Anne, održana promocija prosinačkog broja Diplomatic Newsa u kojemu je i specijalni prilog o Hrvatskoj. Na 30 stranica tog priloga koji je za Diplomatic News priredio hrvatski poslovni mjesečnik EUkonomist, uz podršku Hrvatske udruge poslodavaca, kroz nekoliko ključnih političkih i ekonomskih figura dana je slika Hrvatske danas.

Promocija je održana pod pokroviteljstvom Ljerke Alajbeg, veleposlanice Republike Hrvatske u Kraljevini Belgiji, a među ostalima bili su prisutni i predstavnici Europske komisije, Europskog parlamenta, pomoćnik ministrice vanjskih poslova Davor Čilić, generalni tajnik UNICE-a Philippe de Bucka, zamjenik gl. direktora HUP-a Bernard Jakelić.

Za specijalni prilog Diplomatic Newsa - koji se distribuira diplomatskim te poslovnim predstavništvima i institucijama u sjedištu EU, a prodaje se i na kioscima Bruxellesa, Pariza, Londona - govorili su premijer Ivo Sanader, ministrica Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik HUP-a i predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi, potom Darko Marinac, predsjednik Nacionalnog vijeća za konkurentnost, predsjednik Uprave Podravke te drugi. Promocija je izazvala poprilično zanimanje kod predstavnika EU institucija, diplomata akreditiranih u Bruxellesu te poslovnih ljudi i medija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara