U Hrvatsku stiže novi trgovački lanac. Pogledajte kakve cijene ima u Sloveniji

U Hrvatsku stiže novi trgovački lanac. Pogledajte kakve cijene ima u Sloveniji
Foto: facebook/Eurospin

TALIJANSKI trgovački lanac dolazi u Hrvatsku. Tako se barem čini po oglasima koje su objavili. Naime, traže djelatnike za područje Zagreba i Rijeke te poslovne prostore za kupnju ili najam na području cijele zemlje, ali u gradovima s više od 10 tisuća stanovnika.

Što se tiče radnih mjesta, kako su objavili na svojim stranicama, traže regionalnog menadžera prodaje te djelatnike koji bi radili u marketingu, administraciji, kontroli upravljanja, poslovnog tajnika te logističke radnike.

"Najpoželjniji kandidati bit će odabrani putem selekcijskog procesa te uvedeni u projekt koji predviđa određen period obuke u Italiji s ciljem povećanja kompetencije novog kadra koji će kasnije u Hrvatskoj sudjelovati u razvoju novog poslovnog projekta", poručuju iz Eurospina.

Na stranici na hrvatskom jeziku napisali su "Pozdrav, Hrvatska! Još malo.... stižemo".

Eurospin prodaje isključivo vlastite robne marke, to je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupnju. Ovaj trgovački lanac su 1993. godine osnovala četiri partnera. Najviše trgovina ima u Italiji, a 2004. godine otvorena je prva trgovina u Sloveniji, gdje danas ima više od 50 Eurospinovih prodavaonica.

Evo kakve su cijene prema letku objavljenom na webu slovenskog Eurospina.

 

Eurospinov letak by Index.hr on Scribd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara