U smrskanom automobilu poginula 38-godišnjakinja

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se nešto prije 19 sati dogodila u Vukmanićkom Cerovcu nedaleko Karlovca poginula je jedna osoba, a koliko je strašan bio sudar osobnog automobila i kamiona s prikolicom govori i činjenica da policija nije mogla znati je li osoba koja je poginula muškarac ili žena.

Na mjesto nesreće izašao je istražni sudac Mladen Kosir koji je u razgovoru za Index kazao kako je poginula Milena Ivanović iz Tušilovića, rođena 1968. godine. Ona se automobilom Golf II vozila u pravcu Karlovca, te je u svom desnom zavoju potpuno prešla na suprotnu stranu kolnika i direktno se sudarila s nadolazećim teretnim vozilom daruvarskih registracija.

"Šleperom" je upravljao 26-godišnji Jonatan Pihir, koje je svoje vozilo vozio poptuno ispravno, što je pokazao i tahograf, tako da je isključivi krivac za prometnu nesreću poginula žena. Jonatan Pihir nije imao nikakve ozljede.

Kako nije bilo očevidaca nesreće, još nije utvrđeno zašto je nesretna žena skrenula na suprotni trak zbog čega je došlo do tragedije. Najvjerojatnije je uzrok klizava cesta, no postoji mogućnost da je žena htjela pretjecati neko drugo vozilo jer je u vrijeme nesreće promet bio nešto intenzivniji.

"Koje su bile njene namjere i kako je došlo do tragedije zasad nije poznato" - kazao je za Index istražni sudac koji je izašao na mjesto nesreće.Kako se od siline udarca više od polovice osobnog vozila nalazilo pod prednjim dijelom kamiona, na teren su izašli i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca, no njihova intervencija nije bila potrebna.

A.H.
Foto: Sedam.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara