U Srbiji pijan silovao bivšu ženu prijatelja dok je on spavao kraj njih?

U Srbiji pijan silovao bivšu ženu prijatelja dok je on spavao kraj njih?
Ilustracija: YT

ĐORĐE S. (34), koji je uhićen u nedjelju zbog sumnje da je silovao Miljanu H. (25), bivšu ženu svog prijatelja, pred tužiteljem je porekao da ima ikakve veze s optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Kako Blic doznaje, Đorđe S. je na saslušanju tvrdio da nije silovao ženu svog prijatelja. Usprkos tome, određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana.

Ovaj muškarac osumnjičen je da je u noći između subote i nedjelje u domu Igora H. u Sremskoj Mitrovici silovao bivšu ženu svog prijatelja i to dok je muškarac spavao u istom krevetu.

Satima pili pa zaspali

Miljana H. je oko 3:30 došla u kuću svog bivšeg supruga Igora. U tom trenutku s njim je bio i Đorđe S. Njih troje su zajedno pili neko vrijeme, a nakon nekoliko sati opijanja Miljana je popila i nekoliko tableta za smirenje. Ona je zatim otišla u sobu, gdje je zaspala. U nekom trenutku pored Miljane je zaspao i njen bivši suprug Igor.

Međutim, oko podneva djevojka se odjednom probudila. Bio joj je skinut donji dio odjeće, a Đorđe S., koji je ležao iza nje, u tom trenutku ju je silovao.

Navodni silovatelj je napastovao Miljanu dok je pored njih spavao njen bivši suprug.

U tom trenutku se probudio Igor, a Đorđe je pobjegao iz kuće, ali ubrzo je uhvaćen. Prijeti mu do 12 godina zatvora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara