U Zagrebu opljačkana dva automat kluba, jednog razbojnika policija ubrzo uhitila

JUČER je oko 18.20 sati u ulici Ivane Brlić Mažuranić u Zagrebu, uz prijetnju pištoljem, maskirani razbojnik opljačkao automat klub, izvijestila je PU zagrebačka.

Od dvojice zaposlenika, 25-godišnjaka i 34-godišnjaka, te 25-godišnje zaposlenice, zatražio je novac. Pobjegao je sa nekoliko desetaka tisuća kuna, ali nije daleko stigao.

Kako navodi policija, brzom reakcijom policijskih službenika i zahvaljujući dobroj suradnji s građanima došlo se do saznanja da je lopov pobjegao u jednu stambenu zgradu u ulici Zvonimira Furtingera.

Nekoliko trenutaka kasnije policijski su službenici u stanu, uz upotrebu sredstava prisile (tjelesne snage i sredstava za vezivanje, s obzirom da se radilo o naoružanoj osobi) uhitili 27-godišnjaka kojeg se tereti za razbojstvo. Kriminalistička obrada nad njim je u tijeku.

Opljačkan i automat klub u Prečkom

Jutros je oko 5 sati opljačkan i automat klub u zagrebačkom naselju Prečko, u ulici Krste Odaka. Nepoznati je maskirani počinitelj, uz prijetnju pištoljem, počinio razbojstvo nad zaposlenicima, 31-godišnjakom i 25-godišnjakinjom. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

I.M.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara