U Zagrebu pronađena velika količina droge

ZAGREBAČKA je policijska uprava na izvanrednoj konferenciji za novinare izvjestila da su u posljednja dva dana uhićena četvorica Zagrepčana kod kojih je pronađena droga u vrijednosti od 300 000 kuna te velika svota novca za koju se sumnja da potječe od preprodaje narkotika, izvještava HRT.

Kod četvorice je muškaraca pronađeno 686 grama heroina, 123 grama kokaina i 196 komada tableta haptanona te 254 000 kuna, 103 695 eura i 900 američkih dolara. Većina toga je pronađena u stanovima dvojice uhićenika u dobi od 28 i 35 godina. Ostala dva Zagrepčana koji su privedeni, u dobi od 32 i 33 godine, priznali su policiji da su drogu s kojom su pronađeni dobili od druge dvojice prije spomenutih preprodavača na Jarunu i u Savicama.

Marijan Tomurad, načelnik zagrebačke policije, priopćio je medijima da se istraga protiv uhićenika nastavlja, jer imovina kojom raspolažu nikako nije u skladu s njihovim legalnim primanjima. Sva su četiri privedena muškarca već poznati policiji zbog ranije počinjenih kaznenih djela.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara