Serijski bombaš iz Teksasa je mrtav, ubio se sam

Serijski bombaš iz Teksasa je mrtav, ubio se sam
Screenshot: Twitter
 
SERIJSKI bombaš iz Teksasa ubio se nakon što ga je pronašla policija, piše Sky.News. 
U dramatičnom sukobu s policijom, 24-godišnjak se ubio u blizini motela u kojem su ga vlasti pronašle, piše Fox.
 
Podsjetimo, dvije su osobe ubijene u pet eksplozija u Teksasu ovaj mjesec. 
 
Lokalni mediji javljaju kako su bombaša pronašli istražitelji FBI-a i policije Round Rocka u blizini grada Austina. 
 
Prema javljanju KVUE-TV, serijski bombaš se ubio koristeći se eksplozivnom napravom, a postoje i izvješća o policijskoj pucnjavi. 
 
Ime i dob bombaša za sada nije objavljeno
 
Doznaje se kako je policija do serijskog ubojice došla uspoređujući podatke prijema paketa, snimki s nadzornih kamera i praćenja mobitela. Ime i dob serijskog bombaša za sada nije objavljeno. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je pronašla sumnjive transakcije vezane uz pakete i dobila nalog za pretragu bombaševih aktivnosti na mobitelu, priopćeno je iz policije. Pretraga povijesti Google pretraživanja na mobitelu dala im je povod za sumnju da je muškarac bombaš kojeg traže, dodaje se u priopćenju. 
 
Bombaša su pronašli putem njegovog mobitlnog telefona u hotelu u okrugu Williamson, a onda je uslijedila potjera. 
 
 
 
Ubijena dvojica Afroamerikanaca
 
U niz bombaških napada tijekom protekla dva tjedna ubijeni su dvojica Afroamerikanaca, 39-godišnji Anthony Stephan House i 17-godišnji Draylen Mason. Veći je broj ozlijeđenih.
 
Iako je motiv ovih ubojstava i dalje nepoznat, nije isključeno da se radi o zločinu iz mržnje budući da su se eksplozije dogodile u domovima Afroamerikanaca.
 
Ozlijeđena Latinoamerikanka
 
House je umro u svojem domu, u prvom napadu koji se dogodio 2. ožujka, dok je Mason ubijen deset dana kasnije. Satima nakon napada na 17-godišnjaka, u još jednom napadu ozlijeđena je 75-godišnja Latinoamerikanka. Njezine su ozljede okarakterizirane kao opasne po život.
 
Dvoje muškaraca, u dobi od 22 i 23 godine, ozlijeđeno je u nedjelju u eksploziji koja je policiji dojavljena u večernjim satima. U bolnici su njihove ozljede okarakterizirane kao teške. 
 
Nepoznati paket eksplodirao je u FedExovom distribucijskom centru u utorak nedugo iza ponoći. Na mjesto događaja poslani su FBI i pripadnici paravojne policijske postrojbe SWAT. Istražitelji su ovu eksploziju povezali s ranijim napadima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara