Ubojici tinejdžerke 30 godina zatvora

ČETRDESETOGODIŠNJAK iz New Jerseya osuđen je na dugotrajnu zatvorsku kaznu bez mogućnosti pomilovanja zbog okrutnog ubojstva prijateljeve kćeri, kada ju je na smrt pretukao jer ga je zamolila da pred njom ne puši "crack".

Jack Fuller je priznao krivnju na suđenju, a sudac je presudu obrazložio rječima da se radi o "bezumnom i gnusnom" zločinu, dok su rodbina i prijatelji 16-godišnje pokojne Brittney Gregory gledali kraj procesa sa pune sudske galerije.

Brittney je nestala početkom srpnja 2004. nakon što se ukrcala u auto očevog prijatelja Fullera, koji ih je posjećivao u njihovoj obiteljskoj kući.
Njeno golo tijelo je pronađeno poslije dva tjedna zakopano ispod odašiljača oko tri kilometra od njene kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fuller, čiji odeblji kriminalni dosje zbog provala i krađa seže još iz djetinjnstva uhvaćen je zahvaljujući policijskom doušniku, koji je informaciju da se netko raspituje o dubini najpogodnijoj za zakopavanje tijela, proslijedio policiji. Odmah nakon toga, policajci su pretražili ubojičin auto i u njemu pronašli tragove krvi djevojke.

Ubojica je na suđenju rekao da ju je nekoliko puta udario kad mu je prigovarala da prestane pušiti "crack", nakon čega je nastavio konzumirati tešku drogu kraj onesviještene krvave djevojke.

Točan uzrok njene smrti se nije mogao utvrditi jer je tijelo bilo u stanju raspadanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara