Uhićen muškarac koji je poslao sumnjivo pismo Trumpovu sinu

Uhićen muškarac koji je poslao sumnjivo pismo Trumpovu sinu

Foto: Facebook

UHIĆEN je muškarac za kojeg se sumnja da je poslao sumnjivo pismo s bijelim prahom na adresu Donalda Trumpa mlađeg sredinom veljače. Daniel Frisiello iz Massachusettsa uhićen je i bit će suočen s optužbama za prijetnju, ozljeđivanje, lažne informacije i prevaru.

Vlasti su nakon istrage otkrile kako je bijeli prah u pismu bio kukuruzni škrob te da je 24-godišnji Frisiello ostavio i prijeteću poruku.

"Ti si strašna osoba i obiteljski idiot. Iznenađen sam što ti otac omogućuje da pričaš na televiziji. Dobivate ono što zaslužujete i zato vas ljudi mrze", stoji u pismu upućenom Trumpovu sinu Donaldu, piše FOX News.
 
Ukupno je poslao pet pisama
 
Podsjetimo, Vanessa Trump, snaha američkog predsjednika, odvezena je u bolnicu pošto je policiji rekla da je bila izložena bijelom prahu nakon otvaranja pisma.
 
Glasnogovornik njujorške policije naknadno je izjavio kako je tvar u pismu bila bezopasna. Osim Trumpu mlađem, Frisiello je poslao još četiri pisma drugim ljudima, uključujući i senatoricu savezne države Michigan Debbie Stabenow.
 
Trump mlađi je najstariji predsjednikov sin, a Vanessu je oženio 2005. godine. Par ima petero djece.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara