Uhićenima za otmicu djevojke određen 48-satni pritvor

DVOJICU uhićenih zbog otmice 26-godišnje Jelene Gudeljević danas je saslušao istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda, koji im je odredio 48-satno zadržavanje u pritvoru.

Osumnjičene je policija pred istražnog suca Ratka Ščekića dovela danas poslijepodne, a kako se doznaje obojica su se branila šutnjom.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je zbog otmice Jelene Gudeljević uhitila i predala istražnom sucu 32-godišnjaka rodom iz Đakova i 19-godišnjeg Zagrepčanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stariji osumnjičenik je na saslušanju bio u pratnji branitelja, dok mlađi, kako se doznaje na Sudu, nije imao odvjetnika.

Prema policijskim tvrdnjama obojica muškaraca nastanjeni su u Zagrebu i imaju "podeblje" policijske dosjee. Stariji osumnjičenik prije godinu i pol dana pušten je iz zatvora, dok mlađi, zbog ranijih 15 kaznenih djela, preko tjedna živi u "popravnom domu".

Tijekom policijske kriminalističke obrade oni nisu priznali zločin, a stariji se osumnjičenik branio šutnjom, kazao je danas načelnik zagrebačkog Sektora kriminalističke policije Željko Prša.

Jelena Gudeljević oteta je u petak, a puštena dan kasnije oko 15 sati, nakon što je njezin otac, inače suvlasnik jedne zagrebačke tvrtke, otmičarima na ranije dogovorenom mjestu ostavio 22 tisuće eura.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara