Umrla curica koju je otac ostavio u kipućem automobilu u Istri

Umrla curica koju je otac ostavio u kipućem automobilu u Istri
Foto: Pixsell

UMRLA je četverogodišnja djevojčica koju su radnici gradilišta pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu.

Potvrdili su to iz Policijske uprave istarske. 

Preminula curica pronađena bez svijesti u kipućem autu

"Obavještavamo vas da je policija danas zaprimila obavijest da je dijete, koje je pronađeno 4. srpnja bez svijesti, preminulo jučer u riječkoj bolnici. Budući da su izvidi i postupak za kaznena djela na štetu djece i maloljetnika tajni, upućujemo vas da se za više informacija obratite nadležnom državnom odvjetništvu", poručili su iz policije.

Kako je javio IstraIN, djevojčica je podlegla posljedicama toplotnog udara i dehidracije, zbog kojih su joj bili oštećeni vitalni organi.

Podsjetimo, u Rovinjskom Selu, u četvrtak, 4. srpnja, u poslijepodnevnim satima otac je djevojčicu ostavio u kipućem automobilu kako je ne bi budio, a da pritom nije upalio klimu u autu. Zatvorio je i sve prozore da u automobil ne ulazi prašina s gradilišta.

Dva sata bila u kipućem automobilu, prijavljen otac

Četverogodišnja djevojčica u četvrtak je ostavljena u Rovinjskom Selu u pregrijanom automobilu, više od dva sata na visokim temperaturama, zbog čega joj je pozlilo te je hitno najprije prevezena u pulsku Opću bolnicu, a potom je prebačena u riječku.

Protiv 33-godišnjeg oca podnesena je kaznena prijava.

"Policija će nadležnom Državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu po redovnom postupku", naglasila je prije nekoliko dana glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara