Uznemirujuća snimka: Otac i sin u SAD-u ubili susjeda zbog svađe oko madraca

Uznemirujuća snimka: Otac i sin u SAD-u ubili susjeda zbog svađe oko madraca
Video, Screenshot: YouTube

SVAĐA između dvije obitelji u Teksasu započela je oko bacanja smeća u ulici. Najprije su se svađali oko toga gdje u ulici će se smeće bacati, a nakon što su uvrede prerasle u prijetnje, otac i sin iz jedne obitelji su ubili 37-godišnjeg muškarca iz susjedne kuće. Cijela svađa koja uključuje i ubojstvo muškarca je snimljena i objavljena na YouTubeu.

Policija je uhitila dvojicu muškaraca, 67-godišnjaka i 31-godišnjaka iz obitelji Miller, koji su optuženi za ubojstvo susjeda Aarona Howarda.

Svađa koja je kulminirala ubojstvom

Kako piše The Independent, pozivajući se na izjave uz policije, cijela svađa među susjedima trajala je nekoliko dana, a kulminirala je 1. rujna kada je Howard ubijen. "Sve je trajalo nekoliko dana, a kulminiralo je nasiljem", poručio je načelnik policiju Stan Standridge na konferenciji za medije nakon ovog incidenta.

Howard je ubijen pred svojim bratom i suprugom koji su svađu, ali i njegovo ubojstvo, snimili mobitelima.

Star Telegram je snimku objavio danas, prenosi The Independent.

Obitelj Miller odbila je komentirati incident. Video, koji traje oko dvije i pol minute, počinje kada Milleri izvuku oružje i odmjeravaju Howarda. Između njih su prevrnuti madraci. Kako javlja Star Telegram koji je snimku prvi i objavio, oko madraca je cijela svađa i započela.

Posvađali se oko madraca?

Ubijeni i njegova supruga su u kontejnere za smeće nekoliko dana ranije bili ubacili madrace. Ali 1. rujna su madrace našli u svom dvorištu. Howard ih je tada vratio u smeće, ispričala je njegova supruga koja je rekla i da su događaju svjedočili njihovi nećaci i nećakinje te njegov brat. Rekla je i kako je potom njezin pokojni suprug vidio starijeg Millera i njegovog sina kako idu do kontejnera, izvlače madrac i bacaju ga natrag u dvorište.

Tada su članovi obitelji počeli vikati jedni na druge. Miller je tada izvukao pištolj, a njegov je sin došao s puškom, rekla je supruga preminulog. Kaže i kako je tada sve počela snimati.

"O, da, idete u zatvor", čuje se Howard na snimci.

"Ne, ne idem", odgovorio mu je Miller koji je držao pištolj, dok njegov sin iza njega drži pušku.

"Miči se, ako mi se približiš, ubit ću te", rekao je John Miller sasvim mirno.

Udovica ubijenog rekla je kako je njezin suprug bio zaštitnički nastrojen zbog članova obitelji, posebno nećaka i nećakinja koje naziva svojom djecom u videu.

"Jeste li čuli da je rekao da će me ubiti? Kod kontejnera sam, spremite oružje i uđite u kuću. Vadite oružje na mene pred djecom... Zbog madraca", rekao je Howard.

Prijetili smrću

Tada su muškarci počeli vrijeđati jedan drugoga, sve glasnije i glasnije.

U jednom je trenutku Howard rekao Millerima: "Mrtvi ste, kunem vam se, obojica ste mrtvi... Ubit ću vas."

Mlađi Miller ga je tada prekinuo i rekao mu da ako ovu snimku planira pokazati policiji radije prestane govoriti da će ih ubiti.

Howard je tada rekao da ga nije briga i opet ponovio svoju prijetnju.

"Ako mi se približiš na metar, ubit ću te", rekao je tada John Miller.

"Nećete upucati mog muža", uključila se njegova supruga.

Milleri su u pritvoru

Nekoliko sekundi potom čuju se pucnji, a kamera se miče. Vidi se kako Michael Miller cilja puškom te se čuju vrisci Howardove supruge.

Prema policijskom izvješću, Howard je upucan najmanje dva puta. No načelnik policije je rekao da su svjedoci koji su zvali policiju čuli pet pucnjeva.

Istraga je u tijeku, poručili su iz policije, a Milleri su u pritvoru te im je određeno 25.000 dolara jamčevine.

Upozoravamo vas da je snimka uznemirujuća:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara