Uznemirujuća snimka: Saudijci na parkiralištu zbog "crne magije" Sudancu odrezali glavu

Uznemirujuća snimka: Saudijci na parkiralištu zbog "crne magije" Sudancu odrezali glavu

Foto i video: YouTube

SVIJET je potresla uznemirujuća snimka na kojoj se vidi kako Sudancu javno, na parkiralištu, "po pravdi" Saudijske Arabije sa mačem odrežu glavu zato što se bavio "crnom magijom".

Nesretnog Abdula Hamida Bin Hussaina Bin Moustafu al-Fakkija su natjerali da klekne sa povezom na očima na parkiralištu u Medini. Uz publiku od nekoliko desetaka ljudi, nesretnom Sudancu je krvnik odrezao glavu. Upozoravamo čitatelje da je snimka izrazito uznemiravajuća.

Sudanac je ubijen 20. rujna, a vjeruje se da je već 44. osoba smaknuta u Saudijskoj Arabiji ove godine te već 11. stranac, piše Daily Mail. Do sada je u Saudijskoj Arabiji, koja je jedna od najvećih saveznica SAD-a u regiji, ubijeno 17 ljudi više nego u cijeloj 2010. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Libanonski televizijski voditelj Ali Hussain Sibat, koji je osuđen na smrt zato što je u svojoj emisiji predviđao budućnost, bi trebao biti pogubljen na isti način u petak. Njegov odvjetnik May El Khansa rekao je kako se smaknuće neće dogoditi toga dana, ali i da to ne znači da voditelja neće ubiti.

Užasno velik broj smaknuća je Saudijsku Arabiju stavio pod udar organizacija za zaštitu ljudskih prava. Saudijci smatraju kako je rezanje glave oštrim mačem humaniji i brži oblik smaknuća od električne stolice ili smrtonosne injekcije. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara