UZNEMIRUJUĆE Na eko imanju kod Zagreba ubijena dva psa. Traži se počinitelj

UZNEMIRUJUĆE Na eko imanju kod Zagreba ubijena dva psa. Traži se počinitelj
Foto: Facebook

EMOTIVNOM objavom na Facebooku vlasnici Zrno Eko Imanja oprostili su se od svojih pasa Zrnka i Lije koji su hladnokrvno ubijeni iz vatrenog oružja.

U postu objavljenom prije dva dana navodi se kako je Lija na mjestu pala mrtva, a Zrnko se borio za život dok nije pao u jarak iz kojeg se više ni zubima nije mogao izvući.

"Tražili smo ih iz zraka i s kopna, pješke, motornim vozilima i letjelicama, misleći da im se desila neka nezgoda. Kad smo ih našli smrznute tri dana kasnije, shvatili smo da su naišli na zlo koje nisu poznavali", objavili su vlasnici.

Također su zamolili Facebook pratitelje da se jave njima ili nadležnima ako imaju saznanja o slučaju.

Njihov emotivni status u nastavku prenosimo u cijelosti: 

"Ovaj tjedan ostali smo bez svojih simbola, kolega i prijatelja.

Zrnko i Lija ubijeni su hladnokrvno iz vatrenog oružja, u neposrednoj blizini našeg imanja. Nisu imali nikakve šanse. Malena Lija, koja nam je osunčala živote prije 3 godine, na mjestu je pala mrtva. Veći Zrnko, koji je s nama već 10 godina, borio se za život dok nije pao u jarak iz kojeg se više ni zubima nije mogao izvući.

Tražili smo ih iz zraka i s kopna, pješke, motornim vozilima i letjelicama, misleći da im se desila neka nezgoda. Kad smo ih našli smrznute tri dana kasnije, shvatili smo da su naišli na zlo koje nisu poznavali.

Kroz godine smo nakupili tisuće fotografija i videomaterijala koji slave njihov život i doprinos Zrnu, mnoge od kojih smo podijelili s Vama. Danas dijelimo njihov tragičan kraj koji ta dva predivna bića nisu zaslužila.

Naša tuga bi bila umanjena, a naša srca zahvalna, kad njihova žrtva ne bi bila uzaludna te kad bi ono što se njima dogodilo pomoglo da se tako nešto ne dogodi više nikome.

Dragi Zrnko i Lija, u našim mislima i srcima ste sada i zauvijek. <3

Molimo Vas da podijelite ovu objavu. Za ubojstvo Zrnka i Lije napravljen je očevid i otvorena istraga za koju je nadležna PP Vrbovec. Molimo sve koji imaju bilo kakva saznanja o slučaju da se jave nama ili nadležnima."

UPOZORAVAMO DA SU FOTOGRAFIJE KOJE SE NALAZE U NASTAVKU UZNEMIRUJUĆE.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara