INDEX DOZNAJE Taksist koji je pokazivao guzicu opet napao, prijetio vozaču Ubera da će ga ubiti

INDEX DOZNAJE Taksist koji je pokazivao guzicu opet napao, prijetio vozaču Ubera da će ga ubiti

Screenshot: Youtube, Facebook

NA PLESU je sinoć napadnut još jedan vozač Ubera. Riječ je o Alanu B. (podaci poznati redakciji), koji je umjesto putnika iz Italije koje je trebao prevesti do željenog odredišta, pokupio psovke, uvrede, a umalo i batine od taksista Bahrudina i Irfana Sivića, stacioniranih na aerodromu. 

> Guzicom mahao pred vozačem Ubera i napao ga

 "Nismo se potukli samo zato što nisam prihvatio tuču"

"Dobio sam poziv od putnika iz Italije koji su slijetali na Pleso oko ponoći. Stigao sam u Zračnu luku Zagreb oko 23.50, stao sam pred aerodrom da ih pokupim, ali na na dio gdje stoje taksisti nego na javni prostor. Izašao sam iz automobila, a odmah je došao neki golemi tip koji je krenuo na mene, unio mi se u lice, počeo vikati i počeo psovati najgrubljim psovkama, vrijeđati, a i vikao mi je da će me ubiti. Odmah mu se pridružio još jedan taksist za kojega se, kad je došla policija ispostavilo, da je sin ovog prvog napadača. Riječ je o Bahrudinu Siviću i njegovom sinu Irfanu", priča nam Alan B.. 
 
Alan B. kaže da ga je Irfan Sivić vrijeđao, unosio mu se u lice i pokušao ga udariti glavom. 
 
"Krenuo me i udariti glavom, ali ja sam se samo izmaknuo, nisam se htio maknuti od automobila. Tada su naišli moji putnici, ali kad su vidjeli da su ova dvojica krenula u napad na mene, prestrašili su se i pobjegli", kaže vozač Ubera. 

Putnici se uplašili i pobjegli
 
Shvatio je da su od putnika koje je trebao voziti, taksisti i doznali da je na aerodromu. Naime, taksisti su njima ponudili vožnju, a ovi su to odbili rekavši da imaju dogovor s Uberom. 
 
"Talijani su se odbili voziti s njima rekavši da čekaju Uber, nakon čega su napadači shvatili da sam ja taj Uberovac jer sam stajao sa sva četiri upaljena svjetla i krenuli prema meni. Nismo se potukli samo zato što ja nisam prihvatio tučnjavu jer kad me je taj sin prvog napadača krenuo udariti glavom, naprosto sam se izmaknuo i pokazao da se neću tući, a to se jasno vidi i na nadzornim kamerama", tvrdi Alan B. 
 
Napadači su se povukli kad su vidjeli da su Talijani otišli, a vozač Ubera nazvao je 112, prespojen je na velikogoričku pa na aerodromsku policiju. 

Sivić: Samo smo se porječkali, nisam nikoga napao
 
"Policija je prikupila podatke, prvi napadač zove se Bahrudin Sivić, a drugi napadač je njegov sin Irfan, koji je bio pobjegao s aerodroma, pa ga je policija tražila da se vrati. Pred policijom je Bahrudin glumio ministranta, tvrdio da on nije ništa napravio, ali nadzorne kamere su pokazale da govorim istinu", ispričao nam je Alan i poručio da se ne boji svojih napadača, da ga nitko neće spriječiti da u svojoj zemlji radi svoj posao te da uživa potporu Ubera. 
 
Kontaktirali smo i taksistu Bahrudina Sivića, kojega Alan B. optužuje za napad, a on nam je samo kratko rekao da o tome ne bi telefonom i da nije točno da je ikoga napao te da se "samo porječkao s vozačem Ubera". 
 
Neslužbeno doznajemo da Bahrudin Sivić i njegov sin nisu članovi taksi udruženja Velike Gorice. velikogorički taksisti, podsjetimo, imaju monopol na koncesije u Zagrebačkoj zračnoj luci. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara