VIDEO Filmski bijeg ubojice iz Las Vegasa: Skinuo lisice pa kroz rupu u stropu pobjegao iz postaje

VIDEO Filmski bijeg ubojice iz Las Vegasa: Skinuo lisice pa kroz rupu u stropu pobjegao iz postaje

Screenshot: YouTube

POLICIJA američkog grada Las Vegasa objavila je snimku na kojoj se vidi bijeg osumnjičenog ubojice iz ispitivačke sobe u policijskoj postaji, piše NBC News.

Dvadesetpetogodišnji Alonzo Perez uhićen je krajem kolovoza nakon pucnjave u jednom McDonaldsu. Tereti ga se za ubojstvo. Policija ga je odvela na ispitivanje, a u sobi je za stol bio vezan lisicama. Nakon nekoliko sati ispitivanja, policajci su zavezanog Pereza ostavili samog, a on je to znao iskoristiti.

Uspio je skinuti lisice i pobjeći kroz rupu koju je napravio na stropu, a sve je zabilježila nadzorna kamera. U jednom trenutku, nakon što je već skinuo lisice, Perez je naglo sjeo mirno u stolicu, a slobodnu ruku je prekrio. U tom ga je trenutku, naime, došao prokontrolirati policajac. Nakon što je policajac otišao, Perez je pobjegao.

Nakon što je izašao iz zgrade, Perez je ukrao kamion s kojim je pobjegao.

Sve se događalo prošlog petka kad je i uhićen. Policiji je trebalo oko 40 minuta da shvati da je pobjegao, što mu je dalo značajnu prednost.

No, njegova sloboda nije bila dugog vijeka. U utorak, svega par dana nakon bijega, Perez je ponovo uhićen.

Pereza se sumnjiči da je 27. kolovoza ubio 31- godišnjeg Mohammeda Robinsona nakon svađe na ulazu u jedan McDonalds u Las Vegasu. Razlog ubojstva je prilično bizaran. Naime, kako tvrdi najbolji prijatelj ubijenog Robinsona, jedna djevojka  se naljutila na Robinsona jer joj nije držao vrata od ulaza u restoran. Požalila se muškarcu s kojim je bila u društvu, a on je mrtav- hladan upucao Robinsona i pobjegao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara