Video: HDZ-ovi sportski asevi na predizbornim terenima

NIKO KOVAČ, Ivano Balić, Stipe Drviš i Goran Ivanišević samo su neki od vrhunskih sportaša Hrvatske, koje je doktor Ivo Sanader vrbovao da za njega u svrhu predizborne kampanje nastupe u promidžbenim spotovima Hrvatske demokratske zajednice.

Naučili su naši sportaši tako i pokoji predizborni slogan, pa su hrabro stali pred kamere s ulogom birača. Niko Kovač tako u svojoj poruci proziva SDP jer, kaže, on je rođen i živi u dijaspori, a tamo neki mu ne žele dati pravo glasa na izborima, pa se on zato svoj glas odlučio dati Sanaderu.

HDZ-ovi vaterpolisti Mile Smodlaka, Teo Đogaš i Josip Pavičić u ležernom razgovoru, brčkajući se u (predizbornom) bazenu, pozivaju birače da glasaju za HDZ, "sad kada je i državi i sportu krenulo". U blatu na kojem bi jednog dana trebala biti izgrađena športska dvorana "Lora", igraju se Ivano Balić i Petar Metličić, koji su "navikli na pobjede" i "ne vole gubiti", pa će, kažu, zato glasati za HDZ.

Što se Stipe Drviša tiče, pravi je korak HDZ i Ivo Sanader. Što se pak Gorana Ivaniševića tiče, najvažniji su servisi, ali ipak dodaje kako vjeruje u Sanadera i njegove aseve.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara