VIDEO Juričan prespavao pred Holdingom, najavio sljedeći korak u rušenju Bandića

VIDEO Juričan prespavao pred Holdingom, najavio sljedeći korak u rušenju Bandića
Foto: Robert Anić/PIXSELL

"HVALA svima koji su došli podržati desant na Holding! Ujutro se uprizorio i djelatnik Holdinga i iskusni kolega Mirko Ljubičić Šveps koji nam je pomogao svojim dragocjenim iskustvom u organiziranju šatora u Savskoj 66. Idući tjedan moju nepodijeljenu ljubav dobiti će Ministarstvo uprave", najavio je jutros Juričan na svom Facebooku nakon što je dovršio "posao" pred Zagrebačkim holdingom.

Novinarima je podijelio svoj "novac", upoznao se s njima.

"Ljudi dolaze iz Holdinga, ja ih pozdravljam, ja sam kriminalac, oni su uglednici, ja ih pozdravljam, rekao sam im da sam ja novi gazda, došao sam im dati svu ljubav ovoga svijeta...", rekao je Juričan.

Rušenje Bandića: Juričan prenoćio ispred Holdinga

Podsjetimo, Juričan, koji se na nedavnim predsjedničkim izborima natjecao pod sloganom Korupcija svima, jučer poslijepodne postavio je šator ispred Zagrebačkog holdinga i rekao kako poziva "hrvatski narod: kriminalce i ostale da dođu preuzeti svoj komad te gradske tvrtke". Riječ je o najnovijem Juričanovom potezu kojim ukazuje na kriminal u Zagrebu. 

Juričan je ranije danas objavio cijeli plan za boravak pred Holdingom koji je uključivao janjetinu, konzultacije u kombiju o krađi na Adventu, davanju kumstva, zapošljavanju u Holdingu, ali i bdjenje nad Holdingom te molitvu za korupciju. Sve je potrajalo do jutros kada je dočekivao djelatnike Zagrebačkog holdinga. 

"Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi", izjavio je novinarima Juričan koji je u šator u sklopu akcije „100% ZA HRVATSKU & 366% ZA HOLDING!” pozvao građane na janjetinu.

Bdjenje za Holding

Nešto prije 21 sfat Juričan je na Facebooku objavio fotografije s bdjenja za Holding. "Molili smo za Holding koji nije dovoljno korumpiran", napisao je Juričan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara