VIDEO Nada Gačešić mahnito urlala kod Škore, jedva je zaustavili

VIDEO Nada Gačešić mahnito urlala kod Škore, jedva je zaustavili
Foto, video: Miroslav Škoro/Facebook

U ZAGREBU je, u dvorani Lisinski, jutros održan predizborni skup predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. 

Osim incidenta koji se dogodio u predvorju Lisinskog, gdje su Škorini fanovi napali studente koji tamo rade i vikali im da su komunjare, a jednog i ošamarili, te Škorinog govora u kojem je HDZ-ovcima obećao da će biti njihov predsjednik, najviše je pažnje izazvala voditeljica skupa. 

>> Škorini fanovi napali studente, jednog su ošamarili, vikali im da su komunjare

>> VIDEO Škoro na skupu u Zagrebu: HDZ-ovci, ja ću biti vaš predsjednik

Riječ je o glumici Nadi Gačešić Livaković.

Urlala od početka, ali potpuno ju je ponijelo pred kraj. Škoro ju je jedva, nakratko, zaustavio

Ona je već na samom početku vrlo teatralno i povišenim tonom najavila Škoru uz mnogo afektiranja, no trenutak u kojem je glumicu potpuno ponijelo dogodio se pred kraj programa. 

Gačešić Livaković je potpuno preuzela mikrofon i krenula sa svojevrsnom ispovijesti, u prvom licu. 

"Puno sam toga spremila, ali...", zaurlala je između ostalog, a glumicu je, kako bi došao do riječi, samo nakratko jedva, uspio prekinuti Škoro. On joj je u jednom trenutkurekao: "Oprosti, Nado, molim te."

Nije se dala. Samo je nakratko stala, pa vrlo brzo opet zaurlala. 

"Dragi Miroslav, Nemam novaca da ti lijepim plakate. Jako sam kritična prema sebi, ne znam baš ni dobro pjevat, sluh mi je u razvoju. Ali mlada sam ja, nadoknadit ću to. Ali imam nešto što ću pokloniti tebi i svima nama", krenula je glumica.

I onda zaurlala.

Urlala i recitaciju i hvalospjeve Škori

"Znam kako silno voliš Slavoniju, kako silno voliš Vukovar. Taj grad, simbol hrvatske patnje i najsvjetlije pobjede!", urlikala je Gačešić Livaković.

Istim je tonom nastavila recitirati pjesmu Antuna Šoljana. "Kao da je pisana za tebe", poručila je Škori prije nego što je počela recitirati. 

U velikom je zanosu tako glumica recitirala o Vukovaru probijajući razinu decibela u dvorani, a nakratko ju je uspjelo prekinuti samo skandiranje "Vukovar, Vukovar". 

Nastavila je Gačešić Livaković mahnito urlati i nakon recitacije, i to hvalospjeve Škori. 

"Dajte svoj glas Miroslavu Škori, to je čovjek koji vas nikada neće iznevjeriti! To je čovjek koji je sve napravio svojim radom, svojom, marljivošću, svojim poštenjem!", urliknula je još za kraj Gačešić Livaković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara