Video - Nije "odbjegla nevjesta": Tijelo nestale studentice Yalea nađeno u zidu laboratorija

Tekst: I.M.
Foto: Yale

SINOĆ je potraga za nestalom studenticom Yalea, 24-godišnjom Annie Le, završila tragično. Tijelo djevojke je pronađeno jučer nešto iza 17 sati prema lokalnom vremenu, u zidu laboratorija u podrumu Medicinskog centra sveučilišta Yale, na dan koji je trebao biti dan njenog vjenčanja.

Le je posljednji put viđena prošlog utorka kako ulazi u tu zgradu, ali iz nje nije izašla pa zgradu policija sa psima pretraživala još od srijede. Policija još uvijek nema osumnjičenika za ovaj stravičan zločin.

Joe Avery, glasnogovornik policije u New Havenu, rekao je kako je tijelo Annie Le pronađeno iza laboratorijskog zida, u prostoru namijenjenom za mini-lift. Policija je tek potvrdila da je Le ubijena, ali detalje zločina nisu željeli otkrivati.

Prvo se mislilo kako se djevojka uspaničila zbog vjenčanja i jednostavno pobjegla od zaručnika pa su je u američkim medijima prozvali "odbjeglom nevjestom", ali je Jonathan Widawsky, student sveučilišta Columbia, za kojeg se jučer Le trebala udati u New Yorku, odmah odbacio takva nagađanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara