VIDEO Noćas u Zagrebu gorjelo sedam automobila

VIDEO Noćas u Zagrebu gorjelo sedam automobila
Foto: Robert Anić/Pixsell

KAKO smo jutros doznali od zagrebačkih vatrogasaca, noćas je gorjelo čak sedam automobila na tri lokacije.

Pretpostavlja se da su svi namjerno zapaljeni, no to će se utvrditi policijskim očevidom.

Prvi slučaj dogodio se u 3.07. Lokacija je Kajfešov brijeg. Tamo su gorjela tri automobila. Vjerojatno je jedan zapaljen, a vatra se onda proširila na još dva auta.

Zatim je također zapaljen jedan auto u Veslačkoj ulici, u 4.28. Isto su stradala i dva obližnja automobila.

A deset minuta kasnije zapaljen je jedan automobil u Gradišćanskoj ulici na području Črnomerca.

"Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutro, na tri lokacije i to na području Črnomerca u Ulici Kajfešov brijeg te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo. Policijski službenici su na mjestima događaja, te će se tijekom dana provesti očevid i utvrditi sve okolnosti koje su dovele do požara", izvijestila je zagrebačka policija.

Sinoć gorio kombi

Vatrogasci su nam kazali kako je sinoć u Dubravi, na parkiralištu u Otočkoj ulici, gorio i kombi. Taj slučaj ne povezuju s noćašnjim paljenjem automobila u Zagrebu.

Požare gasila dva vatrogasna vozila i devet vatrogasaca

"Tijekom noći Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba u periodu između 3 i 4 sata ujutro zaprimila je dojave o požarima automobila na tri različite lokacije. Na lokacijama Kajfešov brijeg 8 ugašen je požar kombi vozila u kojemu je vatra zahvatila i dva automobila u blizini.  U Gradišćanskoj 26 gorio je osobni automobil, a na adresi Veslačka 28 gorjela su tri automobila i zatražena je pomoć cisterne za vodu. Sva tri požara ugašena su brzom intervencijom Vatrogasne postaje Centar. U gašenju su sudjelovala 2 vatrogasna vozila i 9 vatrogasaca. Uzroci požara bit će poznati nakon očevida koji provodi Policijska uprava zagrebačka", javili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara