VIDEO Pogledajte kako Bandićev vozač bježi od novinara: "Ja sam samo šofer"

VIDEO Pogledajte kako Bandićev vozač bježi od novinara: "Ja sam samo šofer"
Foto: N1

BANDIĆEV bivši vozač Zdravko Krajina kazao je danas kako se ništa nije dogovarao sa zagrebačkim gradonačelnikom vezano za dodjelu kućica na Trgu bana Jelačića tvrtki Eko sajam j.d.o.o. u kojoj je on direktor.

"Nemojte, molim vas, ja sam samo šofer", kratko je odgovorio novinarima N1

Podsjetimo, dugogodišnji vozač Milana Bandića od svog je šefa dobio 51 kućicu i četiri ugostiteljska stola na glavnom zagrebačkom trgu, koji su ondje upravo postavljeni u sklopu manifestacije "Martin je u gradu", i to po ukupnoj cijeni od 10.500 kuna.

Vozač koji je promijenio iskaz na sudu

Bandićevog vozača javnost je prvi put upoznala kada su ga prije godinu dana kamere uhvatile kako na crvenom skreće preko dvije pune crte u Vukovarskoj ulici. Bandić je tada rekao da "ako je to točno, vozač više neće raditi taj posao", no Krajina je ostao na funkciji vozača u Gradu, a iz Bandićevog ureda su tada tvrdili da više ne vozi Bandića. 

Javnost je za Krajinu ponovno čula na suđenju Milanu Bandiću u aferi Agram. Bandićev vozač je kao svjedok na tom suđenju promijenio iskaz.

Naime, prvo je priznao da je službenim automobilom Grada mesara Veljka Horvata i ugostitelja Josipa Katića vozio na svinjokolju Bandićeve sestre u Grude, a krajem rujna je tvrdio da ih je povezao samo usput. 

Bandić je, dakle, svom dugogodišnjem vozaču Krajini, koji je u korist Bandića promijenio iskaz na sudu, na tjedan dana dao 51 kućicu i četiri stola na glavnom zagrebačkom trgu za 10.500 kuna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara