VIDEO Ranko Ostojić rame uz rame na terenu s vatrogascima: "Trgnite se, pomozite im"

VIDEO Ranko Ostojić rame uz rame na terenu s vatrogascima: "Trgnite se, pomozite im"

Foto: Facebook

BIVŠI SDP-ov ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić od jučer se nalazi rame uz rame s vatrogascima u Dalmaciji, otkud poziva vladajuće na to da im pruže bržu i veću podršku.

"U borbi s požarima na terenu više vrijede kanaderi, nove snage, organizacija nego političari. Međutim, i to je obveza, samo se ne čeka danima... Pokrenite mehanizme - pomognite vatrogascima na liniji obrane. Ismijavali ste me kad sam sa radio stanicom u ruci bio sa njima. Ne držite govore nego im rješavajte šta im treba", napisao je Ostojić još jučer u ranim popodnevnim satima, kad je već bio na terenu.

Nakon toga je objavio više fotografija i snimku vatrogasaca koji se bore protiv požara, uz komentar: "Heroji na prvoj crti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentatori podržali Ostojića

Komentatori na društvenim mrežama uglavnom su pozitivno reagirali na Ostojićevu hitru reakciju i odlazak na teren.

"I dok bivši ministar obilazi požarište, sadašnji još nije siguran što mu je činiti...", piše tako jedan.

"Konjine jedne nepotkovane...da konjine ne bili svi skupa u ovoj izgubljenoj Vladi !!!
Znate se snaći kako o našem trošku gledati tenis, žderati i putovati, a ne znate raditi svoj posao.
Bivši ministar Ranko Ostojić je na terenu s ljudima, a vi još gledate koje gaće bi obukli! Dabogda gologuzi po svijetu išli! Pitajte one koji znaju kad sami ne znate ni tko vam te prazne tikve na vratu nosi!", dodaje druga.

"Ranko Ostojić se znoji s vatrogascima na terenu, a Krstičević dotle (još prije sat vremena) stoji na sigurnom s Plenkijem na telefonu i priča gluposti reporterki HRT-a, važući hoće li bit potrebna pomoć vojske ili možda ipak neće... Krasno ste izabrali, svaka čast...", dodaje pak treća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara