Video: "Sanader/Hitler" luduje zbog "facebookera"

"IZGLEDA da je danas bilo burno u Banskim dvorima kada je Ivo Sanader morao izjaviti:'U Hrvatskoj nitko ne smije biti priveden ili uhićen zato što drugačije misli, zato što prosvjeduje ili se ne slaže s mojom ili bilo čijom drugom politikom'. Prema mojim izvorima, izgledalo je nekako ovako", stoji u opisu najnovijeg video uratka popularnog Bijesa Prvog koji je danas osvanuo na YouTubeu.

Bijesprvi autor je vrlo popularnog serijala "Kiro prosviro" i brojnih drugih videa u kojima su mu na meti redovito vladajuće strukture na čelu s premijerom Ivo Sanaderom, kojeg je za potrebe novog videa nazvanog "Ivo Sanader: Bando nesposobna što hapsite surfere, morat ću dati ostavku" prigodno "odglumio" njemački glumac Bruno Ganz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema koju Bijesprvi obrađuje je sveopća državna represija kojoj smo svjedočili posljednjih dana, odnosno uhićenja mladih aktivista koji putem Facebooka pozivaju na prosvjed protiv vlasti, a zbog čega se danas ispričao i ravnatelj policije Vladimir Faber. Bijesprvi kao ilustraciju za situaciju u Hrvatskoj uzeo je jednu scenu iz nagradama ovjenčanog filma "Hitler - Konačni pad" u kojoj "Sanader/Hitler" grdi svoje najbliže suradnike zbog nesposobnosti, a sve sa hrvatskim titlom koji scenu prilagođava aktualnoj situaciji u državi.

P.V.
Screenshot: YouTube

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara