VIDEO Splićani se divljački potukli nasred ulice, razdvojio ih Ivica Puljak

VIDEO Splićani se divljački potukli nasred ulice, razdvojio ih Ivica Puljak

Screenshot: YouTube/ Slobodna Dalmacija

DVA muškarca divljački su se potukla nasred ulice u Splitu. Točnije, na ulazu/izlazu iz Splita, na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde, piše Slobodna Dalmacija.

Razlog su nesuglasice u prometu.

"Netko je zaustavio automobil i našla sam se u koloni. Nisam znala o čemu je riječ, a onda sam iz dernjave shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku opalio filmski high kick ravno u glavu", rekla je svjedokinja.

"Dok sam izvadila mobitel, već su bili na podu. Srećom, reagirao je jedan gospodin, uskoro i drugi... Nesretna djevojka sve je promatrala s pješačkog prijelaza držeći bicikle u rukama... Tučnjava je bila zaista brutalna, stvorila se poduža kolona, ostala sam šokirana", priča svjedokinja.

Zanimljivo, muškarac koji je tučnjavu prekinuo bio je Ivica Puljak, jedan od čelnih ljudi stranke Pametno.

"Istina je, razdvojio sam ih... Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici... Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti.. Nadam se da poslije nije došlo do daljnjih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati", kazao je Puljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara