VIDEO Strašno nevrijeme pogodilo Šibenik, poginuo muškarac, razbijeni auti, krovovi...

VIDEO Strašno nevrijeme pogodilo Šibenik, poginuo muškarac, razbijeni auti, krovovi...
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

HITNE službe imale su noćas preko 20 intervencija uklanjanja srušenih stabala i ostalih prepreka u Šibeniku nakon velikog nevremena koje je zahvatilo to područje. Jedna osoba je poginula.

"Prema našoj evidenciji jutros do 6 sati na području Šibenika i Brodarice oštećeno je ukupno 16 automobila te još po jedno u Vodicama i Kistanjama. Nakon 6 sati imali smo dojavu da su još dva vozila oštećena u Tisnom i dva u Srimi", kazali su za Šibenik.in iz centra 112. 

Jedan muškarac tijekom velikog je nevremena pao s ribarskog broda oko 23.30 sati. Pokrenuta je velika potraga koja je završila tragično - oko 3 sata ujutro muškarac je pronađen mrtav u moru kod Žaborića.

Ogromna šteta

Izgleda da je najviše štete u gradu nevera napravila na Biocima, gdje je s dućana autodijelova doslovno iščupala krov i na automobile parkirane ispred bacila velike reklame. Dio krova čak je završio na cesti, ali su ga brzo makli djelatnici Cesta Šibenik. 

Ispred kafića Bardcode na rivi nevera je uništila dva kioska. Riva i cijeli grad bili puni su odlomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara