VIDEO VERN istražuje snimku na kojoj studentica navodno nešto šmrče sa stola

VIDEO VERN istražuje snimku na kojoj studentica navodno nešto šmrče sa stola

Foto: Facebook

NA FACEBOOKU se ovih dana pojavila snimka koja traje svega nekoliko sekundi, a na kojoj se vidi kako djevojka u učionici tijekom predavanja navodno nešto šmrče sa stola. Odmah su krenula nagađanja o tome da je djevojka tijekom nastave konzumirala kokain ili speed.

U komentarima ispod snimke mnogi su odmah zaključili kako je snimka nastala u prostorijama Veleučilišta VERN te da se radi o jednoj njihovoj studentici. Ta informacija zasad nije potvrđena, ali su se o snimci oglasili na službenoj stranici VERN-a te poručili da istražuju situaciju.

Dodaju i da su odmah po primitku snimke pokrenuli odgovarajuće postupke.

"Veleučilište VERN zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta. Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke.

Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim", stoji u obavijesti na stranici fakulteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz VERN, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: VERN.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara