VIPnet ugostio dr. Ridderstrålea i dr. Nordströma

U ORGANIZACIJI VIPneta dr. Jonas Ridderstråle i dr. Kjell A. Nordström održali su jučer navečer predavanje "Kako postati sexy..." u punoj dvorani petog paviljona Zagrebačkog velesajma. Predavanjem o drugačijem pristupu poslovanju i izlaganjem teza o sexy i fit tvrtkama, VIPnet je okupio velik broj hrvatskih menadžera i uglednih osoba iz gospodarskog, političkog i javnog života i tako se ponovno potvrdio kao inovativni lider i zagovaratelja novih ideja i trendova.

 VIPnet je za goste i predavače ovogodišnjeg skupa Budućnost komunikacija izabrao dvojac koji se proslavio funky promišljanjem poslovnog svijeta i preispitivanjem važećih teorija kako bi otvorio nove vidike i potaknuo na drugačije promišljanje kretanja i trendova u poslovnom svijetu, predvidio njihov utjecaj na razvoj suvremenih tehnologija i obrnuto.

Tvrdeći da ćemo biti uspješni samo ako budemo inovativni, a ne kopije drugih, Ridderstråle i Nordström poseban naglasak u svom predavanju stavili su na izlaganje teza o sexy i fit tvrtkama. Odgovarajući na upit je li VIPnet sexy ili fit tvrtka Josef Vinatzer, predsjednik Uprave VIPneta, izjavio je: "Smatram da je VIPnet sexy tvrtka, tvrtka koja je privlačna u gospodarskom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi želimo da se korisnik kod nas osjeća ugodno, a našu tvrtku i način poslovanja smatram pristupačnima i atraktivnima. Našim korisnicima želimo ponuditi proizvode koji su u trendu i koji im omogućuju slobodnu razmjenu misli i osjećaja. Kada to ostvarujemo, onda smo sexy."

I dok fit u poslovnom svijetu podrazumijeva sposobnost tvrtke da se prilagodi promjenjivoj okolini, biti sexy znači biti atraktivan, sposoban privući pažnju drugih u svijetu u kojemu svatko ima veliku mogućnost izbora. Jedan model nije bolji od drugog, važno je biti svoj, biti originalan, pri čemu je svejedno je li tvrtka sexy ili fit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara