VJEROVALI ILI NE Šef veteranske udruge iz BiH rođen je 1993. godine

VJEROVALI ILI NE Šef veteranske udruge iz BiH rođen je 1993. godine

Screenshot: YouTube

POPRILIČNO apsurdna situacija stiže iz Bosne i Hercegovine. Naime, mladić imena Halil Sulejmanović predsjednik je tamošnje veteranske udruge, Boračkog zadružnog saveza FBiH. Ne bi to bilo ništa čudno da dotični nije rođen - 1993. godine.

Mnogi propitkuju Sulejmanovićevu stručnost s obzirom na to da je rođen tek krajem rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida.

Iz udruge Borački zadružni savez poručuju kako je Sulejmanović "obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava vezanog uz registraciju, upravljanje, vođenje i poslovanje tamošnjih zadruga'' te da njegove sposobnosti oko posla koji obavlja nisu upitne.

Na službenoj Facebook stranici udruge stoji da su je osnovale novoosnovane zadruge i nezavisne zadruge financirane od strane Saveznog ministarstva za pitanja branitelja i ratnih invalida.

Razumije li Sulejmanović ratnu i veteransku problematiku, teško je reći. No možemo se složiti da je zasigurno najmlađi predsjednik jedne veteranske udruge na ovim prostorima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara