Vlada komentirala navodne fotografije Tolušića, prostitutke i kokaina

Vlada komentirala navodne fotografije Tolušića, prostitutke i kokaina
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, Nacional

NAKON što je Nacional danas objavio tekst u kojem tvrde kako je paraobavještajno podzemlje fotomontažama s prostitutkama i kokainom željelo uništiti Tomislava Tolušića, reagirali su iz vlade.

Podsjetimo, Nacional piše kako im je anonimni izvor dostavio montirane fotografije tvrdeći da su autentične, ali provjera autentičnosti pokazala je suprotno. Na fotografijama se vidi navodni Tolušić koji sjedi u fotelji. Na njemu sjedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobitel, a navodni Tolušić se sprema ušmrkati kokain. U pozadini se vidi veliko ogledalo. Na drugoj fotografiji se vidi hidromasažna kada.

"Krajnje podmukli pokušaj destabilizacije"

"Temeljem objave navodnih fotografija potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića u tjedniku Nacional, Vlada RH najoštrije osuđuje takvu perfidnu i protuzakonitu krivotvorinu koja ima za cilj kompromitirati najviše državne dužnosnike.

Od policije, DORH-a i svih nadležnih službi očekujemo da se ovaj slučaj istraži te da se pronađu počinitelji još jednog krajnje podmuklog pokušaja destabilizacije vlasti i pravnog poretka kroz ponovno plasiranje lažnih informacija o najvišim državnim dužnosnicima, čemu smo svjedočili često u proteklom razdoblju", navodi se u priopćenju vlade.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara