Vlada opet kadrovirala na zatvorenoj sjednici

Vlada opet kadrovirala na zatvorenoj sjednici
Foto: Igor Soban/PIXSELL

NA ZATVORENOM dijelu sjednice vlada se očitovala o prijedlozima za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s Ustavom Zakona o fiskalizaciji u prometu.

Usvojeno je usmeno Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava europskih strukturnih i investicijskih fondova u Republici Hrvatskoj, navedeno je u priopćenju Službe za odnose s javnošću hrvatske vlade o zaključcima sa zatvorenoga dijela 115. sjednice vlade.

Također, usvojen je Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2018.

Vlada je na zatvorenome dijelu sjednice razriješila dosadašnjega člana Upravnog odbora Zaklade Hrvatska za djecu Marka Sladoljeva, a za novu članicu imenovala je Ljubicu Lukačić, na prijedlog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskoga sabora.

Ivan Milanović Litre i Tereza Teklić razriješeni su dužnosti zamjenika članova Savjeta za mlade, a novim su zamjenicama članova, kao predstavnice Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ministarstva kulture, imenovane Ana Jerković i Željka Hudolin.

Davor Vidan razriješen je dužnosti člana Upravnoga vijeća Lučke uprave Split, dok je za novoga člana Upravnoga vijeća koji je zaposlenik Lučke kapetanije Split imenovan Željko Kuštera.

Dubravko Paskojević razriješen je dužnosti člana Upravnoga vijeća Lučke uprave Ploče, a za novoga člana Upravnoga vijeća koji je zaposlenik Lučke kapetanije Ploče imenovan je Joško Nikolić.

Doc. dr. sc. Dario Nakić imenovan je za člana Upravnoga vijeća Hrvatskoga zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO), koji se imenuje kao predstavnik osiguranih osoba Zavoda, umjesto dosadašnjega člana Upravnog vijeća prim. Stjepana Bačića, dr. med., koji je preminuo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara