Vlasnik "Bel Amija" pucao po policajcima?

ZBOG nedavnog sukoba u klubu "Bel Ami" u Lučkom policija je još petoricu muškaraca, među kojima i vlasnika kluba, prijavila za nasilničko ponašanje i ozljeđivanje pripadnika specijalne policije.

Kod kluba je pronađen pištolj, dvije bejzbojske palice i čahura ispaljena iz zaplijenjenog pištolja, kazao je zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Novak.

Neslužbeno se doznaje da je vlasnik Božidar Puljić (42) uhićen zbog dovođenja u opasnost i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, jer je prema policajcima ispalio nekoliko hitaca iz pištolja.

Novak je kazao da je zbog tih kaznenih djela uhićen 42-godišnji muškarac, koji je tijekom kriminalističke obrade odveden u bolnicu, jer je zbog ranije bolesti zatražio pomoć.

Za nanošenje teških tjelesnih ozljeda prijavljen je i jedan 26-godišnjak, dok su mladići stari 24, 25 i 27 godina prijavljeni za nasilničko ponašanje.

Osim petorice uhićenih policija je u kaznenoj prijavi spomenula i više "nepoznatih počinitelja", za koje se nadaju da će ih pronaći putem snimke nereda u "Bel Amiju".

Rasvjetljavajući sukob specijalaca i osoblja u "Bel Amiju", u kojem je teško ozlijeđen policajac Ilija Franić, policija je uhitila još dvojicu muškaraca. No, oni su naknadno pušteni jer ih se ne može povezati s tučnjavom, kazao je Novak.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bratu vlasnika kluba i jednom konobaru.

Novak nije želio odgovoriti kome je pripadao zaplijenjen pištolj, za koji postoji dozvola, jer je kao i pronađana čahura te palice poslan na vještačenje.

Index.hr/Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara