Vozač koji je pregazio oca i sina: "Kad potegne zaljepi te za sic, 140km/h je normalna brzina za ravnu cestu, samo da nema policije"

Vozač koji je pregazio oca i sina: "Kad potegne zaljepi te za sic, 140km/h je normalna brzina za ravnu cestu, samo da nema policije"

Screenshot: Facebook; Foto: Nenad Dugi/Cropix

KOLIKI je ljubitelj automobila i brzine 25-godišnji zagrebački programer Igor Loborec, u čijem su naletu jučer u stravičnoj nesreći u Zagrebu poginuli osmogodišnji dječak i njegov 36-godišnji otac, najbolje svjedoči njegov Facebook profil, obljeplijen fotografijama kobne Toyote Celice i komentarima iz kojih je vidljivo da mu "opaliti po gasu" nije stran pojam.

> Oca i sina pregazio nekoliko dana prije svog rođendana: Traže se očevici jučerašnje stravične nesreće u Zagrebu

"Joooj trebaš osjetit kad lift potegne... Jebemti kako zakon, onak, juri do 6k okretaja, a onda kad te zalijepi za sic.... mmmmmm. Kad uđeš u lift, to je poseban osjećaj, pogotovo kad prestižeš i onak, nisi još izašel u traku drugu već se vraćaš", komentirao je Loborec 4. prosinca prošle godine, točno godinu dana prije jučerašnje kobne nesreće.

Nakon što ga je prijatelj upozorio da treba pripaziti da tako ne pretekne i policiju, Loborec odgovara: "Je, znam. A kak sam se do sad vozil već... Eto, mogu reć da 140km/h za ovaj auto je skroz normalna brzina čim je malo ravnija cesta". A staza na Grobniku za isprobavanje ovog auta nije mu trebala: "Samo treba nać cestu bez velike gužve i policajaca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Glavu gore, duga je godina i sjebat će se još puno toga"

Godina mu je loše započela pa ga je prijatelj 1. siječnja ove godine bodrio: "Glavu gore, duga je godina i sjebat će se još puno toga". A najbolji lijek za loše raspoloženje je bilo sjedanje za volan i "opali po gasu" pa su dečki preko Fejsa dogovarali i utrke.

14. siječnja se Loborec pohvalio: "K&N panel filter ugrađen, sad jurim još bržeeee :)".

Kobnu Toyotu Celicu je Loborec od vlasnika iz Istre nabavio u prosincu prošle godine, uoči svog 24. rođendana. Zagrebačke registracijske oznake dobila je 26. siječnja ove godine.

Podsjećamo, jučer nam se javio čitatelj koji kaže kako je Loborca prije mjesec dana vidio kako se utrkuje po Sljemenu i kako je tom prilikom druga Toyota Celica sletjela s ceste i završila na drvetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara