Z1 televizija - a sad za ozbiljno

Z1 televizija - a sad za ozbiljno

Z1 TELEVIZIJA uvela je novu programsku shemu u kojoj se posebna pozornost obraća informativnom i zabavnom programu.

Nove emisije poput mozaično-informativne  "Počinje novi dan!", središnje informativne "24 sata Zagrebačke televizije" te "Zagrebačke špice", "Ispod površine" i drugih imaju cilj ponuditi gledateljima eksluzive i pozadine svih važnih događanja.

Direktor Z1 televizije Branko Vukšić imenovao je Damira Jiraseka pomoćnikom za Informativni program, a Irinu Čulinović Soldat za urednicu Zabavnog programa.

Z1 televizija je od sredine siječnja krenula s informativnom emisijom 24 sata, a Jirasek će utjecati na poboljšanje Informativnog programa.

"Informativni program nakon vrlo kratkih i intenzivnih priprema u svom prvom tjednu prikazivanja dosegao je razinu najboljih informativnih emisija svih hrvatskih televizija." - kazao je Jirasek.

"Naš program neće biti manje infomativan od ostalih, a ono što će nas razlikovati od informativnih emisija drugih televizija su prije svega ekskluzive i istraživanja pozadina svih događanja i priče o stvarnim ljudima." - dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče zabavnog programa, nova urednica Irina Čulinović Soldat najavljuje kako će gledateljima Z1 televizije pripremiti raznovrsan zabavni sadržaj.


Irina Čulinović - Soldat

Z1 je prva među hrvatskim televizijama uvela i mogućnost javljanja uživo koristeći 3G mobilnu tehnologiju. Reporteri se tako javljaju s terena putem videozapisa.

Uz novosti, na zagrebačkoj televiziji nastavlja se i emitiranje showa 3 Lane, koje će u narednoj emisiji ugostiti Slavena Leticu, Tončija Vrdoljaka, Ivanku Boljkovac i Vesnu Pusić.

S.H.


Tri Lane

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara