Zagreb: Automobilom iz rent-a-cara krenuli u pljačku trgovine

ZAGREBAČKA policija osumnjičila je dvojicu mladića i jednog maloljetnika za oružanu pljačku trgovine u koju su krenuli automobilom iznajmljenim u rentacaru.

Policija je danas izvijestila da su se trojica osumnjičenika 27. ožujka oko 20,20 sati dovezla do trgovine "Market Marija" automobilom Mazda 323, koju su dan ranije iznajmili u rent-a-caru.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni mladić u dobi od 20 godina i maloljetni 17-godišnjak ušli su maskirani u trgovinu i prijeteći pištoljem od 33-godišnje prodavačice, koja je u tom trenutku bila sama, zatražili novac. No, umjesto da im dade novac prodavačica je počela dozivati upomoć, pa su razbojnici odustali od pljačke i pobjegli u automobil u kojem ih je čekao 26-godišnjak. Razbojnici su se potom odvezli u smjeru zagrebačkog naselja Dubrava.

Policija nije izvijestila kada i kako je uhitila 20-godišnjaka koji je priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. Za maloljetnim osumnjičenikom raspisana je potraga jer nije pronađen na adresi na kojoj je prijavljen, a treći osumnjičenik prijavljen je za pomaganje u razbojstvu bez privođenja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara