Zagrebačka policija traži ovog muškarca, znate li tko je on?

Zagrebačka policija traži ovog muškarca, znate li tko je on?
Foto: PU zagrebačka

ZAGREBAČKA policija moli pomoć građana u potrazi za muškarcem kojeg povezuju s kaznenim djelom  dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.".

U četvrtak, 14. studenoga 2019. godine, oko 3 sata u Zagrebu, na području Črnomereca, Trešnjevke i Trnja, u Ulici Kajfešov breg, Gradiščanskoj ulici, 1. Loparskoj ulici i Veslačkoj ulici, nepoznati je počinitelj potpaljivao automobile.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac mlađe životne dobi, srednje ili vitke građe, tada obučen u donji dio trenirke crne boje, crnu jaknu s kapuljačom koja je na gornjem dijelu sive boje, kao i kapuljača, dok se na stražnjem dijelu nalazi vertikalna crta koja se proteže preko cijele kapuljače, a na prednjem dijelu ima trokutasti sivi uzorak koji se od zatvarača širi prema ramenima. Rukavi su s unutarnje strane također sive boje, a muškarac vozi brdski bicikl, nepoznate marke, tamnije boje, bez vidljive dodatne opreme, dok na oba kotača ima po dva katadioptera, tzv. mačje oči.

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, neka se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara