Zaradite trgujući zlatom od svoje kuće

Zaradite trgujući zlatom od svoje kuće

Foto: Press

JEDAN od najunosnijih poslova današnjice – trgovina cijenom zlata na svjetskoj burzi putem interneta.

Cijena zlata je od početka godine porasla 28%, a samo od početka lipnja, oko 12%. Fortrade svim čitateljima daje 50 eura kao početni kapital za trgovanje cijenom zlata i drugim plemenitim metalima na svjetskoj burzi.

Uzmite 50 eura i trgujte na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje.

Poznato po svojoj ulozi čuvara vrijednosti na tržištu, zlato je ponovno vrlo aktualno među investitorima.

Nepovjerenje u aktualne vlade i njihove politike, što je bilo jasno demonstrirano nedavnim referendumom u Velikoj Britaniji i izglasanim izlaskom iz EU, povećava potražnju za plemenitim metalima.

U međuvremenu, centralne banke, koje obuhvaćaju preko 10% ukupne potražnje za zlatom, nastavile su povećavati svoje rezerve.

“Prema podacima Svjetskog savjeta za zlato, prošle godine zlatne rezerve su, na globalnoj razini, povećane za 2.7% na oko 32,800 tona, što je drugi po veličini rast od 1971. godine, kada je ukinuta konvertibilnost dolara u zlato”, navode u Fortradeu.

Centralna banka Kine je prošle godine povećala svoje rezerve za 70%, na oko 1,800 tona, čime se popela na peto mjesto po veličini zlatnih rezervi u svijetu. S druge strane i Rusija je počela povećavati svoje rezerve. U prva tri mjeseca ove godine, Rusija je kupila oko 109 tona zlata.

“I Kina i Rusija pokušavaju intenzivnom kupovinom ovog plemenitog metala umanjiti svoju ovisnost od američkog dolara i eura i povećati sigurnost njihovih valuta”, kažu u Fortradeu.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. 

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?