Zastupnik HSS-a: Madjer je rekao da je s Bandićem dogovorio da mu zaposle kćer

Zastupnik HSS-a: Madjer je rekao da je s Bandićem dogovorio da mu zaposle kćer
Screenshot: N1

SABORSKI zastupnik HSS-a Davor Vlaović prepričao je kako mu je "donedavni stranački kolega Mladen Madjer priznao da je na večeri s Bandićem i ekipom dogovorio zapošljavanje kćeri". Svoja saznanja o prelasku Madjera u Bandićev saborski klub iznijet će i USKOK-u u koji je pozvan u petak.

Vlaović je potvrdio da je pozvan u USKOK. Čestitao im je na brzoj reakciji nakon prijave predsjednika HSS-a Kreše Beljaka zbog sumnji u nezakonite radnje donedavnih stranačkih kolega.

HSS-ovac kaže da su oni pozdravili odluku da Madjer zbrine kćer

Otkrio je kako mu je Madjer otkrio da je prve kontakte s Milanom Bandićem imao prošlog ljeta i to vezano za zapošljavanje kćeri.

"On je prve kontakte imao prošle godine tijekom ljeta, a vezano za zapošljavanje kćeri. Iako je tada svima nama govorio da to nema veze s njegovim radom u saboru i da on ostaje u Klubu HSS-a i da on samo želi zbrinuti svoju kćer, što mi svi kao ljudi pozdravljamo. Međutim, ako je to bio razlog da pređe u Klub Milana Bandića, onda nije fer. A pogotovo mislim da to nije jedini razlog, zadnji put mi je na telefon rekao da mi ne može sve telefonom reći", rekao je Vlaović.

Kaže da je sve dogovoreno na večeri s Bandićem

"Rekao je da je na jednoj večeri s Bandićem i njegovom ekipom dogovorio da će se njegova kćer zaposliti. To se evo i dogodilo. Nije ga tražio osobno Bandić da prijeđe u saborski Klub Stranke rada i solidarnosti nego njegovi suradnici. To nam je rekao nekoliko puta", prepričao je za N1.

USKOK-u će reći sve što zna. "Pretpostavljam da su me zvali zbog bivšeg kolege Mladena Madjera s kojim sam skoro dvije godine surađivao, bili smo maltene kućni prijatelji.

Meni je nepojmljivo da se odlučio na taj korak jer je govorio protiv politike kupovanja mandata, prozivao Bandića. U HSS-u je imao slobodu javnog nastupa, a i slobodno je glasao što je dokaz da se stranka ne vodi autoritarno. Baš me zanima kako će glasati sada u saborskom klubu stranke Milana Bandića", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara