Zbog Valdecovog huškanja ugašen forum koji je izrugivao četnike

PRIJETNJE kojima su nakon emitiranja emisije "Istraga" koja je "otkrila" opasnu i antidržavnu stranicu, ustvari sprdnju na slične stranice prosrpske orijentacije, izloženi autori stranice "Srpska Krajina" je dovela do njenog zatvaranja, jer oni u oproštajnom pismu navode kako "ne mogu dozvoliti da ovaj forum bude motiv nekih dinaroida kojim će učiniti nekome zlo."

Portal "Srpska krajina" se reklamira(o) pod sloganom: "Mesto za diskutovanje za sve Krajišnike u inostranstvu! Stante paše i ustaše, nedirajte to je naše", a nastao je kao odgovor "debilima na Krajinaforce forumu".

Ekipa nagrađivanog i "najgledanijeg hrvatskog kriminalističkog magazina" zajebanciju sa njihovim zakletim neprijateljima nije shvatila i ubrzo se društvo sa stickyponda našlo na popisu  televizijskog antipobunjeničkog ljutog neprijatelja, a web zafrkanti, koji raspravljaju o "neprovjerenim navodima srpske Radio televizije o tome da su Ustaše i Balije tijekom rata 1991. bacale srpsku nejač lavovima". su izjednačeni sa Savom Štrbcem, Kapetanom Draganom i ostalim "junacima" koje "Istraga" u svojim nenadmašnim trash emisijama koristi kako bi podilazeći niskim strastima hrvatskog puka potpirivala mržnju prema Srbima.

Ili kako ekipa sa "Srpske Krajine" piše: "Usprkos njihovim objašnjenjem da su se i oni zajebavali jasno je da je jedan dio reportaže ubačen u maniri najboljih J. Gebelsovih Gestapo uradaka. Očit ratnhušački propagandni materijal pušten u prime time na televiziji te je odradio svoj posao kako je i trebao".

Kao što smo već pisali, Istragaši su istražujući njihove međumrežne srpske neprijatelje, kojima su tolika prijetnja na ekranu, nabasali na stranicu , za koju je samo jednim pogledom uočljivo da se radi o parodiji na tragikomični antipod Istrage; temama, podforumima i grafičkim izgledom. Samo što je Valdecu i kompaniji, u njihovom beskompromisnom boju za Hrvatsku sa mišem i tipkovnicom, promaklo da ono što su na Krajinaforceu "Srpska Lika, Kordun, Dalmacija", na "Srpskoj Krajini" predstavljaju "Srpski Liban i Tajland".

"Za kraj bi se ispričao svim sudionicima domovinskog rata, svim Srbima iz Krajine i ostatka svijeta, svim Bošnjacima, Makedoncima, Bugarima, Albancima, Slovencima, Nijemcima, Kanađanima, Nizozemcima, Tajlanđanima, Kinezima, Australima, Samoancima, Brazilcima; Meksikancima, Rusima, Ukrajincima, Francuzima i ostalim pripadnicima humanoida koji su se našli uvrijeđeni pisanjem na ovom forumu", navodu administrator "Srpske Krajine" u oproštaju od onih koji su uživali u njihovoj sprdnji na račun snatrenja internet Krajišnika o nekoj novoj Republici srpskoj Krajini, koju su pokvarili Valdec i oni čije frustracije i glupost predstavljaju plodno tlo za rast nacionalne netrepeljivosti emitirane iz ove emisije, ali što je jednak "zločin", svojim zatucanim velikohrvatskom pokazuju da nemaju smisla za humor.

Nećemo požuriti u pisanju nekrologa "Srpskoj Krajini", jer ipak se radi o satiričarima gotovo jednako smiješnima kao Valdecove rekonstrukcije, pa je možda i njihov oproštaj zbog prijetnji Valdecofila tek zajebancija.

Z.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara