Ženinom ljubavniku na Ugljanu demolirao stan sjekirom pa nju izudarao po glavi

Ženinom ljubavniku na Ugljanu demolirao stan sjekirom pa nju izudarao po glavi
Ilustracija: 123rf

ZBOG napada sjekirom u obiteljskoj kući na otoku Ugljanu, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) danas je ispitalo 49-godišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Postoji osnovana sumnja da je 49-godišnjak 21. veljače sjekirom iscijepao namještaj u kući muškarca, a potom je i suprugu fizički napao izudaravši je drškom sjekire po glavi. Zadarski neslužbeno da je 49-godišnjak zapravo suprug žene koja sada živi sa svojim ljubavnikom.

Kako se sumnja, najprije je došao do ulaznih vrata kuće na otoku Ugljanu te ih nasilno otvorio pomoću sjekire. Nakon što je ušao u kuću, uz prijetnje je fizički napao muškarca, a potom je u dnevnom boravku kuće sjekirom udarao po televizoru, glazbenoj liniji i stolu.

U popodnevnim satima se vratio u istu kuću, gdje je zatekao svoju suprugu pa ju je s ciljem da kod nje izazove strah fizički napao udarajući je drškom sjekire po glavi i uz prijetnje joj uzeo ključeve zajedničke kuće, a kod nje izazvao osjećaj straha i ugroženosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara