Zločin kod Krapine: Optužen zbog ubojstva susjeda džepnim nožićem

Zločin kod Krapine: Optužen zbog ubojstva susjeda džepnim nožićem

Foto: FAH

ZAGREBAČKO Županijsko državno odvjetništvo optužilo je za ubojstvo 55-godišnjaka koji je sredinom lipnja džepnim nožićem izboo susjeda s kojima se ranije posvadio i potukao u Maloj Pačetini nedaleko Petrovskog, kod Krapine.

Tužiteljstvo je na svojoj internetskoj stranici objavilo da je optuženi 55-godišnjak 14. lipnja 2015. oko 19 sati nakon verbalnog sukoba s M. H. u dvorištu obiteljske kuće u Maloj Pačetini izvadio preklopni nož i prijeteći nožem krenuo prema žrtvi "u nakani da ga liši života".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Oštećenik je u strahu za svoj život počeo trčati po dvorištu gdje je u jednom trenutku uzeo drveni kolac kako bi se obranio te okrivljenika nekoliko puta udario kolcem po glavi i nastavio se kretati natraške.

U trenutku kad je oštećenik došao do dijela dvorišta obraslog korovom te se sapleo i pao na tlo, prišao mu je okrivljenik, kleknuo kraj njega te ga nožem osam puta uboo u prsa i trbuh. Oštećeni M. H. je preminuo na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda", izvijestilo je državno odvjetništvo.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara