Žrtva milijardera s Floride: Silovao me kada sam imala 15 godina

Žrtva milijardera s Floride: Silovao me kada sam imala 15 godina
Screenshot: YouTube/Today/Facebook: Jeffrey Epstein

"BILA sam prestravljena. Molila sam ga iznova i iznova da prestane“, ispričala je Jennifer Araoz, mlada žena koja je optužila Jeffreyja Epsteina da ju je silovao kad je imala 15 godina.

Araoz je u intervjuu za NBC ispričala kako je počela odlaziti u Epsteinov dom na Manhattanu kada je imala 14 godina i da ga je masirala odjevena samo u donje rublje.

"Imala sam samo 14 godina, što do vraga znate kada ste tako mladi?" rekla je Araoz i dodala kako je počela masirati milijardera nakon što ju je poslije škole na to godinu dana nagovarala jedna osoba.

Mislila je da će joj pomoći u karijeri

Ta osoba joj je rekla "da je on (Epstein) sjajan čovjek" i da bi vjerojatno mogao pomoći Araoz u njenoj glumačkoj karijeri. Kada je prvi put došla u Epsteinov dom, on se ponašao jako pristojno i rekao joj je kako je čuo puno o njoj. Poslužili su joj vino, rekla je, iako su znali da je maloljetna, piše CNN.

Nakon toga je počela jednom ili dvaput tjedno odlaziti kod njega i masirati ga. Nakon svakog posjeta dobila bi 300 dolara.

Masturbirao je pred njom

Araoz je ispričala kako se nije osjećala ugodno zato što polugola masira starijeg čovjeka, ali da se "bojala da će se naljutiti" ako ne učini to što traži od nje.

Nakon što je završila s masažom, Epstein se okrenuo na leđa i masturbirao.

Nakon otprilike godinu dana takvih posjeta, Epstein je u jednom trenutku zatražio od Araoz da skine donje rublje.

"Rekla sam da ne želim, ali on me je na silu dovukao do stola i ja sam onda učinila ono što je tražio", rekla je Araoz.

"Bila sam prestrašena i govorila sam: 'Prestani. Molim te, prestani', ali on me nije slušao“, ispričala je i dodala kako tada nije ni shvatila da se radi o silovanju i da je mislila kako je to nekako njena krivnja.

Prestala je odlaziti kod njega

Nakon što ju je silovao, Araoz je prestala dolaziti kod njega, mada ju je stalno na to nagovaralo njegovo osoblje. Čak je prestala ići u školu, koja se nalazila u blizini njegovog doma, jer se bojala da će je ponovno napasti.

Araoz je sada najavila tužbu protiv Epsteina.

Milijarder pedofil

Podsjetimo se, Jeffrey Epstein ponovno je optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnih osoba. 66-godišnji investicijski bankar uhićen je prije četiri dana na aerodromu u New Yorku kad se vraćao iz Pariza.

Epsteina se sumnjiči da je maloljetnim osobama u dobi od 14 godina plaćao za masažu, a potom ih seksualno iskorištavao.

Već registriran kao seksualni prijestupnik

Epstein, koji je nekad bio prijatelj s princem Andrewom, bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom i predsjednikom Donaldom Trumpom, već je ranije postigao, kako su američki mediji pisali, za sebe vrlo povoljnu nagodbu o priznanju krivnje kako bi izbjegao federalne optužbe za seksualno zlostavljanje maloljetnica.

Naime, 2008. godine priznao je krivnju za optužbe o seksualnom zlostavljanju maloljetnica te je izbjegao moguću doživotnu kaznu. Dobio je tek 13 mjeseci zatvora i registriran je kao seksualni prijestupnik premda je istraga utvrdila da je seksualno zlostavljao 36 maloljetnih osoba.

Najnovija optužnica odnosi se na seksualne zločine koji su se dogodili između 2002. i 2005. godine u New Yorku i Palm Beachu na Floridi. Prema njoj, Epstein je vodio tvrtku putem koje je platio stotine dolara u gotovini djevojčicama od 14 godina kako bi s njima imao seksualne odnose u njegovom domu na Upper East Sideu i imanju na Palm Beachu.

Pomogli – istraživački novinari

Državni odvjetnik Geoffrey Berman i William F. Sweeney Jr., zamjenik ravnatelja FBI-ja, naveli su u izvješću kako im je u istrazi pripomogla reportaža novina Miami Herald koja je bila objavljena u studenome prošle godine.

"Pomoglo nam je izvrsno istraživačko novinarstvo", rekao je Berman.

"Nakon što su u javnost izašle činjenice koje su skupili istraživački novinari, mi smo nastavili dalje", kazao je Sweeney.

Morale su biti potpuno ili djelomično gole

Prema sudskim dokumentima, djevojke su slali u Epsteinov dom u New Yorku kako bi ga masirale. 14-godišnje djevojčice dobile su od njega, ili njegovih suradnika, uputu da obavljaju tu dužnost djelomično ili u potpunosti gole. Epstein bi prilikom takozvanih masaža masturbirao i molio žrtve da ga za to vrijeme dodiruju, dok bi on dodirivao genitalije žrtava. Često bi takvi susreti završili seksualnim odnosom.  

Epstein ili njegovi suradnici platili bi svakoj djevojci određeni iznos u gotovini, a ako bi neka od njih namamila druge maloljetne poznanice u Epsteinovu rezidenciju, on bi platio i žrtvi i djevojci koja ju je dovela po nekoliko stotina dolara.

Prijatelji na visokim položajima

Miami Herald je u svojoj reportaži obznanio Epsteinova poznanstva s moćnim političkim figurama. Epstein je tako bio prijatelj s princem Andrewom, bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom i predsjednikom Donaldom Trumpom.

"Znam Jeffa već petnaest godina. Odličan tip", rekao je Trump 2002. godine.

"Nema sumnje, Jeffrey uživa u svom društvenom životu", dodao je tada sadašnji američki predsjednik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara