Bandić: Ako Sanader ima pravo, Zagrepčani će dobiti natrag svaku kunu s kamatama

NAKON što je u Zagrebu početkom godine došlo do poskupljenja komunalne naknade, vode, odvoza smeća, usluga ukopa, održavanja groblja, usluga gradskih tržnica te parkiranja, Sanader je poručio Bandiću kako nije imao razloga za ta poskupljenja.

Premijer je u petak na sjednici Vlade pozvao na "korigiranje cijena" u lokalnim jedinicama koje su s obrazloženjem da će im prihodi u ovoj godini biti manji, povećale cijene komunalnih usluga.

Naime, Bandić je poskupljenja obrazložio činjenicom kako je Vlada smanjila gradski proračun, a Sanader je  kazao kako to nije istina, te da će Zagreb dobiti čak i više novca nego prošle godine.

Bandić je nakon toga kazao kako ne vjeruje u čuda, no ako se tako nešto zaista dogodi da će građanima Zagreba vratiti svaku kunu i to s kamatama.

Zagrebački gradonačelnik je i dan prije premijerove izjave poručio "Ne bu prošlo!". "Ne bu prošlo! Pa nismo mi vesla sisali! Ne možete nam uzeti koliko Zagreb može dati i ne možete nam uzeti koliko mi možemo zaraditi. To je politika Zagreba i bit će dok sam ja na čelu Grada.", rekao je Bandić prenio je HRT.

A.H.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara