Bandić za Horvatinčićevu garažu: Tko želi živjeti u Srednjem vijeku, ne mogu mu pomoći

Bandić za Horvatinčićevu garažu: Tko želi živjeti u Srednjem vijeku, ne mogu mu pomoći

Tekst: I.Kri.
Foto: Drago Sopta (Cropix)

GRADONAČELNIK Milan Bandić je danas one koji prosvjeduju protiv izgradnje garaže u Varšavskoj ulici nazvao "ljudima koji žele živjeti u srednjem vijeku" i podržao projekt "Cvjetni prolaz" Tome Horvatinčića .

> I arhitektonska struka protiv projekta na Cvjetnom

"Horvatinčićev projekt je apsolutno projekt od javnog interesa, kao i projekt Ban centra koji se gradi u Cesarčevoj. Svima onima koji žele živjeti u Srednjem vijeku, ne mogu pomoći", kazao je danas Milan Bandić uoči prosvjeda koji će se u 18 sati održati u organizaciji Zelene akcije i udruge Pravo na grad u Varšavskoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Zagreba tvrdi kako grad nema milijardu eura kojima bi oživio sve donjogradske blokove da bi svaki od njih zainteresirao investitore. Pobunio se i zbog toga što u Hrvatskoj "po repu" dobivaju samo oni koji su uspješni i "strše iz prosjeka".

Plaća korisnika gradskog proračuna ove godine raste za 1,4 posto

Na novinarsko pitanje o aktivističkom postavljanju kontejnera u Varšavskoj, za koje je njegov pročelnik odredio da se trebaju maknuti, Bandić tvrdi da o tome treba pitati policiju, a ne njega. Gradonačelnik je danas sa sindikatima uspio dogovoriti da rast plaća korisnicima gradskog proračuna ove godine bude 1,4 posto, iako je to po kolektivnom ugovoru trebalo biti 3,4 posto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara